Jarno

Olen Jarno

Tai no.. Jape näin kavereiden kesken 🙂
Olen Iloinen ja huumorintajuinen nuori herrasmies, jonka elämän kutsumus on musiikki, koska musiikki on elämäni intohimo ja suurin rakkauteni kohde. Tämä näkyy minussa varmasti, sekä ihmisenä että esiintyjänä. Olen täysin oma itseni, ja haluan erottua juuri omana itsenäni, omalla äänelläni, sekä vaatimattomuudella ja pysyä aina sellaisena. Olen musiikin suurkuluttaja ja ihailen monia mahtavia artisteja, enkä osaa nimetä heistä vain yhtä, en edes muutamaakaan.

Vuoden 2006 Seinäjoen Tangomarkkinoilla onnistuin nuoresta iästäni huolimatta laulamaan itseni tangoprinssiksi ja minusta povattiin jo tuolloin uutta tähteä Suomen tanssimusiikin taivaalle. Vähäisen kokemukseni ja suurien haasteiden vuoksi päätin kuitenkin antaa itselleni aikaa kehittää itseäni ihmisenä ja artistina. Olen vahvasti sitä mieltä että kaikella on tarkoitus ja merkitys, eikä minun aikani ollut vielä silloin. Ei minulla minnekään kiire ole, rauhassa hyvä tulee 😉

Olen täynnä intoa, elämäniloa ja varmuutta tekemisestäni. Uskon itseeni ja tekemiseeni ja haluan laulaa itseni tanssikansan sydämeen. Olen päättänyt, että tässä maailmassa ei sellaista asiaa ole, ei estettä, joka voisi astua eteeni ja saada minut luovuttamaan. Minulla on palava halu tehdä musiikkia ja keikkoja, sekä saada ihmiset hyvälle tuulelle omalla äänelläni sekä persoonallani.

Minulla on visio, minulla on tavoite ja minulla on haave ja oma tapani toimia musiikin parissa. Toivon että sinä olet osana ja mukana toteuttamassa unelmaani 🙂 Toivon että voin tuottaa iloa ja riemua elämääsi viihdyttämällä sinua musiikillani, tanssittaa koko Suomen kansaa ja työskennellä mahtavien ihmisten parissa!