Yhteystiedot ja ohjelmapalvelut


JARNO ITKONEN
Laulaja – Ohjelmamyyjä
+358 40 358 0800
jarnoitkonen@gmail.com
Poijutie 16 rk 1
70460 Kuopio

Esiintyjät ja ohjelmat


Jarno Itkonen

Tangoprinssi vuosimallia 2006. Ohjelmamyyjä ja yrittäjä. Hieno, tumma ääninen ja  taitava laulaja. Jarnon vahvuus on vaatimattomuus ja nöyryys, sekä rakkaus tanssimusiikkiin. Jarnon voit löytää esiintymässä Pientä unelmaa orkesterin kanssa.

Kuuntele tästä:
vieraile myös:
  Jarno Itkonen – Artisti


Charles Plogman

Iskelmä Finlandiallakin palkittu ja useita kultalevyjä myynyt iskelmätaivaan konkari. Chali tarjoaa aina keikoillaan monipuolista ja laadukasta musiikkia, sekä huikeita omia hittejään. Chalin löydät keikoilta Rosette orkesterin kera.

Kuuntele tästä: 
 vieraile myös:
   Charles Plogman – Official


Pientä unelmaa

Pohjanmaalainen laatuorkesteri, joka tarjoaa kuulijoilleen monipuolista tanssimusiikkia varmoin rytmein, niin suomeksi, ruotsiksi, kuin englanniksikin. Pientä unelmaa tunnetaan Charles Plogmanin taustaorkesterina vuosina 2011-2014. Nykyään pojat löydät keikalta joko Jarnon säestämänä, tai omilta duo, sekä trio keikoiltaan.

Vieraile myös:    Pientä unelmaa

     &        &    
Charles Plogman & Jarno Itkonen, sekä
Pientä unelmaa

Nyt, samana iltana Teillä on mahdollisuus päästä katsomaan ja kuulemaan itse iskelmätaivaan konkaria Charles Plogmania, sekä uutta nousevaa tähteä, Jarno Itkosta. Luvassa on tunnettuja hittejä, monipuolista ohjelmaa ja takuuvarmaa menevää ja perinteisempääkin tanssimusiikkia.

Näiden molempien herrojen säestyksestä vastaa Pientä unelmaa orkesteri. Illassa yhdistyvät vankka kokemus ja menestys, sekä nuori potentiaali ja ammattitaito.

 

 

Ota yhteyttä